Канал контрабанди незареєстрованих та фальсифікованих ліків виявили і перекрили співробітники Служби безпеки України спільно з Державною фіскальною службою у Києві.

Налагодила поставку медпрепаратів група переселенців з Луганщини, повідомляє прес-служба СБУ.

Зловмисники завозили ліки з країн Азії, Західної Європи, Російської Федерації і без відповідних дозволів та ліцензій продавали через інтернет по всій території країни.

Під час обшуку квартири, що використовувалися у якості складу, правоохоронці виявили чимало незареєстрованих та фальсифікованих лікарських засобів вартістю понад шість мільйонів гривень, що зберігалися без належних умов.

За фактом розпочате кримінальне провадження, триває розслідування.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", співробітники СБУ викрили діяльність телекомунікаційного центру, що транслював на території Українита тимчасово окупованих регіонів заборонені російські телеканали.