На окупованих територіях Донбасу в рядах бойовиків воюють найманці, для яких війна стала лише способом наживи і заробітку.

Про це повідомив народний депутат і керівник групи "Інформаційне спротив" Дмитро Тимчук, передає "Апостроф". Постійні обстріли позицій сил АТО ведуться, щоб хоч якось підтримати бойовий дух терористів.

Угруповання бойовиків, за словами нардепа, починають деградувати без ведення бойових дій. Утримувати дисципліну в лавах бандформувань кадрові російські офіцери не можуть.

Тимчук пояснив, що настрої в угрупованнях терористів різко змінилися, оскільки пройшов той період, коли з Росії на Донбас приїжджали ідеологічно мотивовані найманці. Тепер вони їдуть на війну лише заради грошей.

"Економічна ситуація в Росії погіршується і багато хто шукає можливість заробити, і війна на Донбасі стала для багатьох засобом заробітку", - підкреслив депутат.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські куратори скаржаться на погіршення дисципліни в рядах бойовиків і на їх масове дезертирство з угруповань.