Нападник іспанської "Барселони" Ліонель Мессі заявив, що має намір відпочити від ігор за національну збірну Аргентини. Таке рішення він прийняв після того, як аргентинці поступилися у фіналі Копа Америка збірній Чилі.

Під час виступу на Кубку Америки Месі відіграв всі шість поєдинків. Нападник відзначився у воротах суперників 1 раз та віддав 3 гольових передачі. Після фіналу аргентинська преса почала критикувати гравця "Барселони" за недостатню самовіддачу. Самого футболіста визнали найкращим гравцем турніру, але ж він відмовився від цього трофею.

Перед турніром Аргентина вважалася одним із головних претендентів на титул. У фіналі Копа Америка аргентинці програла господарям турніру - збірній Чилі. Чотириразовий володар Золотого м'яча забив єдиний в тому матчі пенальті у післяматчевій серії ударів за свою команду.

Читайте також: "Дніпро" не відпускає Коноплянку в "Севілью"

Нагадаємо, що ця поразка стала для Мессі вже другою поспіль у великих національних фіналах. Рік тому збірна Аргентини поступилася німцям у фіналі Чемпіонату Світу, де гравець "Барселони" був також визнаний найкращим гравцем турніру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще