Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що перекриття транспортного сполучення з окупованим Донбасом не стосуватиметься цивільного транспорту.

"Рішення не стосується громадян і їх особистого майна", - сказав міністр в коментарі "Українській правді". При цьому він зазначив, що мова йде про вантажних комерційних вантажах, а не "ковбаси в сумках для сім'ї".

Крім того, міністр інформаційної політики Юрій Стець також підтвердив, що рішення про припинення повідомлення з ОРДЛО не стосується гуманітарних вантажів.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що повідомляв, що Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про припинення товарного сполучення з окупованими регіонами Донбасу. Тепер можна буде перевозити вантажі через лінію зіткнення в зоні АТО.

При цьому в Росії вважають, що рішення РНБО України про припинення транспортного сполучення з Донбасом суперечить Мінським угодами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще