Сьогодні у Грузії на військовій базі "Вазіані", розташованої в 25 кілометрах від Тбілісі, відбулась офіційна церемонія відкриття військових навчань Agile Spirit за участю п'яти країн-членів НАТО.

Крім грузинських військових, у навчаннях задіяні 220 американських морських піхотинців, представники Румунської, Болгарської, Латвійської та Литовської армій. Навчання розроблені в рамках пакету заходів Грузія-НАТО.

На початку церемонії пролунав гімн Грузії. У заході також брали участь керівні особи Міноборони і Генштабу військових сил Грузії.

Читайте також: Через Росію США розширять навчання в Балтії

Нагадаємо, що в ході саміту НАТО в Уельсі у вересні 2014 року, затвердили пакет заходів, що сприяють Грузії в її прагненні до членства в альянсі. В рамках пакету передбачено відкриття в Грузії тренувального центру, де будуть проходити підготовку військовослужбовці альянсу і країн-партнерів НАТО.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще