Сім'я Лобановського продає ресторанний комплекс недалеко від бази футбольного клубу "Динамо" в Конча-Заспі. Він служив музеєм великого українського тренера. Будівництво ресторану фінансував сам Валерій Лобановський.

Інформацію про продаж розмістили в соцмережах друзі родини.

Журналісти "Сегодня" подзвонили доньці Лобановського, Світлані, і представилися потенційним покупцем. Вона передала трубку чоловікові, Валерію Горбик, який представився господарем.

Він сказав, що завгосп зможе показати ресторан.

"Якщо зацікавить, ми з вами безпосередньо обмовимо кожен шматок. Це 20 соток, на яких знаходяться дві будівлі: "У Метра" і Dynamo Home ", - сказав Горбик.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Dynamo Home виконаний в стилі англійського пабу, "У Метра" - двоповерховий будинок з вежею. Нагорі знаходиться більярдна, а внизу - кінотеатр, бар і три номери. Також є своя кухня. 20 соток землі перебуває у приватній власності, а ще близько 40 - в оренді на 49 років, їх можна переоформити в приватну власність.

"Є своя електростанція - не залежимо ні від кого, якщо світла немає. Можемо електрику продавати, за великим рахунком. Вода своя, все своє ", - зазначив Горбик.

Читайте також: Червонозоряний проспект в Києві можуть перейменувати на проспект Лобановського

Зараз такі часи, за його словами, що торгуватися будемо до останнього в бік покупця. До продажу сім'ю підштовхнули фінансові труднощі і збитковість ресторану.

"У нас і раніше не було прибутку. Це був домашній ресторан і музей Лобановського", - зазначив Горбик.

Він повідомив, що серед експонатів є у нас по дві-три речі, які можна продати - кубки, медалі, вимпели. Але тільки шанувальникам "Динамо" і Лобановського.

У ресторані подавали страви з оригінальними назвами - "Шева", "Зідан".