На початку липня відпочиваючих в окупованому Криму, незважаючи на розпал курортного сезону, зовсім мало.

Про це в соцмережах повідомляють громадяни України, які нещодавно відвідали Крим.

Українці викладають на своїх сторінках фото і відео з відпустки, які тільки підтверджують крах нинішнього курортного сезону на півострові.

Раніше місцева влада окупованого півострова не раз висловлювала припущення про велику кількість потенційних туристів, охочих цього літа відпочити на курортах Криму. Але за підсумками незалежних перевірок багатьох громадських організацій, підготовка до пляжного сезону виявилася незадовільною.

Читайте також: Мільйонна туристка Криму: нам тут не раді

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 28 червня так званий "голова держради" Республіки Крим Володимир Константинов заявив, що розраховує на приплив туристів з України. Він висловив сподівання, що цього року буде "набагато більше українців, ніж торік".

Константинов також розповів, що у 2014 році 70 відсотків відпочиваючих в Криму були російськими туристами. Проте, українці теж відвідували півострів.