Японська влада запускає вільний Wi-Fi на знаменитій горі Фудзі. Це зроблять для того, щоб туристи зі всього світу могли вийти у мережу з самої верхівки.

Про це повідомляє Asahi.

Мандрівники зможуть підключитися до однієї із восьми точок Wi-Fi. Технічним забезпеченням займається телекомунікаційна компанія NTT Docomo спільно з владою префектур Яманасі і Сідзуока. П'ять точок доступу до бездротової мережі встановлять на всьому шляху вгору. До однієї з трьох можна буде підключитися на самій верхівці Фудзі.

Послуги безкоштовного інтернету будуть доступні до середини вересня. Wi-Fi буде діяти протягом 72 годин з моменту першого підключення користувача.

Влада Японії вважає, що це дасть можливість миттєво публікувати чи надсилати друзям фотографії із гори. Також це приверне більше туристів у цю місцину.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Читайте також: У Сахарі побудують місто-вежу на альтернативних джерелах енергії (фото)

Однак дехто із оглядачів ставить під питання необхідність привернення на гору більшої кількості туристів. Гору Фудзі і так щодня відвідує близько 10 тисяч людей.

Нагадаємо, днями у прес-службі "Укрзалізниці" пообіцяли запустити у швидкісних потягах безкоштовний Wi-Fi.