За інформацією Marca, Реал і Барселона хочуть придбати 16-річного форварда Фламенго і юнацької збірної Бразилії Вінісіуса.

Повідомляється, що клуби вже обговорили з сім'єю Вінісіуса його майбутнє і зараз намагаються домовитися з приводу переходу бразильця в 2018 році, коли йому виповниться 18 років.

Однак зробити це буде не так просто, адже нападник вже уклав професійний контракт з Фламенго, в якому прописана сума відступних в 30 мільйонів євро.

Вінісіус є одним з найперспективніших нападаючих в світовому футболі. У складі юнацької збірної Бразилії U-17 він провів шість поєдинків на юнацькому чемпіонаті Південної Америки-2017, в яких забив п'ять голів.

Нагадаємо, що кілька років тому Реал і Барселона вже сперечалися за одну молодня зірку з Бразилії - Неймара, і тоді переможцем стала каталонська команда.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Челсі готовий витратити 100 млн фунтів на дует з Евертона.