Китайський туристичний оператор Koryo Tours запропонував відвідати найцікавіші куточки КНДР. На сайті компанії з'явився цікавий тур по містам Північної Кореї місцевою залізницею. Вартість такої подорожу складатиме майже 3 тисячі доларів.

Починатися ця подорож буде у столиці республіки Пхеньяні. Звідти потяг повезе туристів у міста Ханхим та Чхонджин. Звичайні туристи дуже рідко відвідують ці міста. Після чого мандрівники побачать міста Сінпхо и Кімчхек, які розташовані на півдні. А закінчується цей тур відпочинком на березі міста Вонсан.

Родзинка подорожі - це переміщення по Північній Кореї на оригінальному потязі 70-х років, в якому присутній вагон-ресторан. У вартість туру входитимуть проживання у готелі, харчування та переїзди. Також Koryo Tours запевняють, що головної перевагою поїздки будуть ідеально чисті пляжі.

Читайте також: Кім Чен Ин стратив архітектора аеропорту

Зазначимо, що Koryo Tours є першим у світі туристичним оператором, який організовує подорожу у КНДР.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще