Клавішник популярного українського гурту "Океан Ельзи" Мілош Еліч уперше продемонстрував фанатам фотографію свого новонародженого сина.

Фото опублікавува прес-служба гурту у Facebook.

"Знайомтеся. Наші прекрасні Єлічі: Мілош та Вук! 11.06.2015 у клівішника ОЕ Мілоша Єліча народився син! Ми щасливі", - йдеться у повідомленні.

Артист одягнув малюка в комбінезон з текстом пісні групи "Обійми" з останнього альбому "Земля", присвяченому 20-річчю створення колективу.

У музиканта вже є двоє дітей - десятирічний Лука і донька Міла, якій сім років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мілош і Наташа одружилися в серпні 2014 року. Вона довго працювала в Москві, пара бачилася рідко, дівчина супроводжувала артиста в багатьох концертних турах.

Мілош Єліч грає на клавішах у групі "Океан Ельзи" з 2004 року, раніше це місце займав Дмитро Шуров. На 20-річчі з дня створення групи на НСК "Олімпійському" група вийшла двома складами по черзі, чим порадувала фанатів.

Матеріал по темі: "Океан Ельзи" записують новий альбом (фото)

Артист в інтерв'ю Theinsider розповів, що не тільки Святослав Вакарчук пропонує і пише нові пісні, бо кожен з учасників гурту приносить на репетиції власні пропозиції. Проте музикант ніколи не хотів виступили сольно. Зараз він працює з гуртом "Bahroma" та допомагає їм писати новий альбом.