У п'ятницю, 17 березня, у Харкові на ОСК Металіст відбудеться центральний матч 22-го туру чемпіонату України з футболу, в якому донецький Олімпік спробує нав'язати бій донецькому Шахтарю.

Авторитетні букмекерські контори бачать явним фаворитом прийдешнього матчу Шахтар. Так, букмекери з Парі-Матч дають на перемогу гірників коефіцієнт - 1.12, а в суперника майже не вірять - 25.0. Нічия в цьому матчі котирується в 9.00.

Букмекери з Фаворит на перемогу Шахтаря дають - 1,13, на те, що гості візьмуть три очки - 20,0, а на мирову - 8,6.

Марафон перемогу господарів оцінює коефіціентом - 1,153, на максимальний результат підопічних Романа Санжара дає - 18,5, а на нічию - 8,0.

Знай.ua погоджується з букмекерами. На наш погляд, підопічні Паулу Фонсеки можуть здобути крупну перемогу - 3:0 і більше, враховуючи, що в Олімпіка випав через дискваліфікацію ключовий виконавець Андрій Богданов, а провідний легіонер Моха не мав повноцінної підготовки до цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua анонсував матч чемпіонату України Шахтар - Олімпік.