Управління МВС України для забезпечення повернення активів, одержаних злочинним шляхом, отримало доступ до інформаційної бази Федерального бюро розслідувань США, заявляє керівник цього управління Олена Тищенко.

"Проведена робоча зустріч із представником ФБР в Україні і досягнута така домовленість", – сказала Тищенко, пише Радіо Свобода.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 7 липня повідомив, що створив у міністерстві управління для забезпечення повернення активів, здобутих злочинним шляхом.

Читайте також: Аваков прокоментував свою можливу відставку

За його словами, це управління має, зокрема, співпрацювати з правоохоронцями інших країн, щоб виявляти й заморожувати активи осіб, щодо яких МВС веде слідство, і забезпечувати вилучення кримінальних активів на користь держави за рішеннями українських і закордонних судів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще