Скандальний ватажок бойовиків самопроголошеної "ДНР" Олександр Захарченко так стрибав на ліжку від радості за мешканців Криму, що примудрився її зламати.

Захарченко мав на увазі ту "знаменну подію", коли в 2014 році Російська Федерація незаконно приєднала півострів, хоча країна-агресор це називає щасливим возз'єднанням. Про одкровення бойовика пишуть російські ЗМІ.

"Скажу вам чесно, я затамувавши подих стежив за кримським референдумом. Коли він відбувся, я стрибав на ліжку хвилин 10. Чесно сказати, зламав його. Але саме в цей момент я розумів, що ми перемогли", - поділився захопленням ватажок донецьких терористів. На одній з прес-конференцій "великий полководець" Захарченко заявив, що має намір розширити межі "ДНР".

Вчора, 15 березня, Захарченко приїхав до Криму, щоб відсвяткувати третю річницю "щасливого приєднання" Криму.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі оприлюднили інформацію про психічні розлади Захарченка. Російський прес-секретар Дмитро Пєсков вважав за потрібне теж поставити діагноз бойовику.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще