Патрульні "скрутили" буйного перехожого на Хрещатику, але інтернет-спільнота повважала акцію постановочною.

У мережу виклали відео, де столичні поліцейські затримують п'яного забіяку на головній вулиці України. Чоловік, не ховаючись, розпивав спиртне і гуляв Хрещатиком.

Читайте також: Випускники "поліцейської академії" вже вийшли на вулиці столиці

Очевидці розповіли, що один з поліцейських зробив п'яному перехожому зауваження, але чоловік, що ледь тримався на ногах, не відреагував. При спробі затримання він почав чинити опір. Після цього правоохоронці оперативно "скрутили" забіяку і одягли на нього наручники.

Відео зібрало безліч коментарів. Деякі користувачі помітили, що на Хрещатику одночасно зібралося надто багато патрульних, і тому засумнівалися в правдивості сцени на відео. Очевидно, вони не звикли до нового стилю роботи патрульних поліцейських.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще