Бійці "Правого сектора" На Донбасі сьогодні вбили снайпера сепаратистів.

Про це на своїй сторінці в Facеbook повідомила боєць Олена Білозерська.

"До речі, першим помітив його азербайджанець Тимур (про нього нещодавно у мене була стаття). У Тимура такі очі - вночі ніяких тепловізорів не треба, а вдень - і говорити нема чим", - написала вона.

Жінка опублікувала фото, на якому вказала місце розташування терориста.

"Невеликий, але успіх. Обведено червоним - це ворожий снайпер в маскувальному костюмі. Вже неживої. Повз до наших позицій. Чи не доповз. Як кажуть, удачі ", - повідомляє вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також сьогодні вийшов наказ командира добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Андрія Стемпіцького в якому сказано, що бійці створять три додаткових батальйони. Вони дислокуються в Чернігівській, Сумській та Кіровоградській областях.

Матеріал по темі: Правий сектор не підкоряється наказам Збройних сил - ОБСЄ

У наказі сказано, що на Чернігівщині командиром ініціативної групи призначається Кирило "Швед", ​​на Сумщині - "Морпех", в Кіровоградськму регіоні - "Кирило".

Нагадаємо, що лідер організації Дмитро Ярош зустрівся з новим главою СБУ Василем Грицаком і домовився з ним про діяльність Дука по пошуку бандпідпілля.