Бійці "Правого сектора" На Донбасі сьогодні вбили снайпера сепаратистів.

Про це на своїй сторінці в Facеbook повідомила боєць Олена Білозерська.

"До речі, першим помітив його азербайджанець Тимур (про нього нещодавно у мене була стаття). У Тимура такі очі - вночі ніяких тепловізорів не треба, а вдень - і говорити нема чим", - написала вона.

Жінка опублікувала фото, на якому вказала місце розташування терориста.

"Невеликий, але успіх. Обведено червоним - це ворожий снайпер в маскувальному костюмі. Вже неживої. Повз до наших позицій. Чи не доповз. Як кажуть, удачі ", - повідомляє вона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також сьогодні вийшов наказ командира добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Андрія Стемпіцького в якому сказано, що бійці створять три додаткових батальйони. Вони дислокуються в Чернігівській, Сумській та Кіровоградській областях.

Матеріал по темі: Правий сектор не підкоряється наказам Збройних сил - ОБСЄ

У наказі сказано, що на Чернігівщині командиром ініціативної групи призначається Кирило "Швед", ​​на Сумщині - "Морпех", в Кіровоградськму регіоні - "Кирило".

Нагадаємо, що лідер організації Дмитро Ярош зустрівся з новим главою СБУ Василем Грицаком і домовився з ним про діяльність Дука по пошуку бандпідпілля.