У Черкаській області в місті Умань 3 червня колишній чемпіон України з боксу Дмитро Руденький з приятелями побили подружню пару.

Про це повідомляє місцеве видання "Вечірня Умань".

Бійка сталася увечері. Місцевий бізнесмен з дружиною відпочивали в одному з нічних клубів. Там же Руденький з компанією святкував свій день народження. Між ними виник конфлікт. Охорона клубу відреагувати не встигла.

Причина бійки поки теж незрозуміла, попри те, що камери спостереження зафіксували, що відбувається.

Вочевидь, між чоловіками виник конфлікт, і дружина бізнесмена спробувала заступитися за чоловіка. Супутниця спортсмена відтягла жінку вбік і почала бити, до неї приєднався і Руденький. Екс-чемпіон кілька разів ударив жінку головою об підлогу. Бізнесмена, який намагався захистити дружину, били і Руденький, і його друзі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті інциденту трьох осіб госпіталізували: бізнесмена з дружиною і випадкового відвідувача, який хотів захистити жінку від нападників.

Читайте також: У Львові біля монастиря знайшли труп 70-річної жінки

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "хуліганство". Зараз співробітники міліції Черкаської області проводять розслідування.

Нагадаємо, що Руденький у 2012 році виграв золото чемпіонату України з боксу у важкій вазі.
У Федерації боксу України XSPORT повідомили, що спортсмен з 2013 року не має жодного стосунку до федерації і Міністерства молоді та спорту.