Про відомого персонажа "Зоряних воєн" Хана Соло студія Disney створить окремий фільм. У стрічці йтиметься про життя капітана "Тисячолітнього сокола" до його доленосної зустрічі із Люком Скайвокером.

Про це повідомляє Starwars.

Режисерами проекту стануть Крістофер Міллер та Філ Лорд. Вони відомі за стрічками "Мачо та ботан" та "Мачо та ботан 2".

"Ми обіцяємо ризикувати та дати глядачам новий досвід. Це наша мрія, яка стала реальністю", - зазначають режисери проекту.

Стрічка вийде на екрани 2018 року. Сценарій до неї написали батько та син - Лоуренс і Джон Кездани.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Старший із Кезданів був співавтором сценарію до оригінальних частин кіносаги "Зоряні війни" - "Імперія наносить удар у відповідь", "Повернення джедая" та "Пробудження сили".

Читайте також: Нові Star Wars встановили рекорд ще до виходу на екрани (відео)

Наразі немає точної інформації щодо назву проекту та його акторського складу.

Нагадаємо, що раніше в мережі жартували із трейлеру сьомого епізоду "Зоряних воєн". Користувачі створили безліч цікавих мемів. Найбільше "дісталося" світловому мечу нового загадкового персонажа фільму.