Насірова звільнили під заставу

Екс-голову Державної фіскальної служби Романа Насірова відпустили з Лук'янівського СІЗО під заставу в 100 мільйонів гривень, яку внесла його дружина. Він заявив, що вважає себе невинним і готовий доводити це у суді.

Зв'язки Флінна із Кремлем: екс-радник Трампа отримував мільйони від російських компаній

Колишній радник президента Трампа з питань нацбезпеки Майк Флінн, крім співробітництва з пропагандистським каналом Russia Today, отримував п'ятизначні суми грошових винагород від російських компаній незадовго до офіційного призначення на посаду.

Виверження вулкану Етна у Сицилії

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У результаті виверження сицилійського вулкана Етни постраждали десять чоловік. Як з'ясувалося, у епіцентрі подій опинилися журналісти ВВС. Деякі з них отримали травми голови, опіки та порізи.

Український "Камертон": розробники представили сучасний міномет

Розробники з України продемонстрували новий 60 міліметровий міномет "Камертон" на виставці озброєння.

iPhone загорівся у руках клієнта Apple

В австралійському сервісному центрі Apple стався неприємний інцидент. Користувач iPhone 6 Plus приніс свій гаджет фахівцям для усунення технічних пошкоджень, як раптом смартфон загорівся у нього в руках.