Головний редактор журналу "Флірт" і її чоловік могли організувати в Москві мережу "диспетчерських", які зводили повій з їх клієнтами.

Про це повідомили в МВС Росії в середу, 8 липня. Поліція затримала головного редактора, її чоловіка і ще 35 осіб.

Журналом "Флірт" керує 32-річна Станіслава Казакова, її цивільного чоловіка звуть Дмитро Зябліцев.

Главред "Флірту" і її чоловік, як вважають в поліції, публікували в журналі і на сайті видання оголошення про надання інтим-послуг. В оголошеннях писали номери телефонів "диспетчерських", які з'єднували майбутніх клієнтів повій з притонами. За це "інтим-салони" переводили на рахунок Дмитра Зябліцева 30 відсотків від суми, яку заплатив клієнт.

Читайте також: Козак Гаврилюк запропонував легалізувати проституцію

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Співробітники московського карного розшуку спільно з поліцейськими з Петербурга обшукали дев'ять "диспетчерських" в Москві і друкарню у Всеволожську Ленінградської області, де друкували журнал. Поліцейські знайшли базу дівчат легкої поведінки, адреси місць розпусти, які співпрацювали з "Фліртом", а також два мільйони рублів і 10 тисяч доларів.