Президент Росії Володимир Путін провів зустріч з прем'єр-міністром Індії Нарендру Моді.

Про це повідомляє Интерфакс.

Російський лідер подякував Моді за підтримку країни в БРІКС. Президент зазначив, що в ході саміту приймуть довгострокову Стратегію партнерства країн і запустять в роботу Банку розвитку.

"Ми починаємо процес повноправного приєднання Індії до Шанхайської організації співробітництва", - підкреслив він.

Глава Росії заявив, що росіяни дуже зацікавлені індійською культурою. Він пообіцяв главі індійського уряду спробувати свої сили в йозі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Чим я ще не займався, так це йогою. Але вона не може не приваблювати. Я постараюся, подивлюся, що буду в змозі зробити, виходячи з рівня своєї спортивної підготовки", — сказав Путін.

Путін підкреслив, що його зупиняє лише досконалість йогів.

"Коли дивишся на цих йогів, здається, що досягти такої досконалості неможливо і саме це зупиняє", - сказав він.

Матеріал по темі: Путін не отримував листа від Памели Андерсон - Кремль

Прем'єр Індії подякував Путіну за проведення в містах Росії Міжнародного дня йоги, який відзначався 21 червня.

Нагадаємо, що Володимир Путін займається самбо та дзюдо з 11 років. Він неодноразовий чемпіон Санкт-Петербурга з самбо і майстер спорту з цього виду єдиноборств. Проте останній рік про його заняття спортом нічого не було чутно.