Нардеп-втікач Олександр Онищенко похвалився спільним знімком з колишнім керівником державної компанії "Укрспецекспорт" Сергієм Бондарчуком.

Фото двох втікачів від українського правосуддя опублікував парламентарій в Facebook. Знімок вони зробили під час прогулянки.

"Від нас з Серьогою привіт", - написав нардеп.

Ймовірно, їх звернення було направлено Генеральній прокуратурі, а якщо бути точними то керівнику відомства - Юрію Луценко.

Сергія Бондарчука затримали в Лондоні 15 березня в рамках екстрадиційного процесу. Але незабаром за нього внесли заставу і він вийшов на свободу. Судове засідання у справі Бондарчука заплановано на 24 березня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що затриманий екс-директор "Укрспецекспорту" Сергій Бондарчук так швидко вийшов на свободу після внесення застави. Але він, за його словами, може бути спокійним лише до засідання суду.