Міністерство культури України підготувало і передало правоохоронцям список із 117 російських артистів, які становлять загрозу національній безпеці.

За повідомленням прес-служби Мінкульту, відповідний список сформовано на виконання закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України".

"Міністерство культури передало до відповідних органів перелік з 117 артистів, які, на нашу думку, становлять загрозу національній безпеці. СБУ проводить розслідування та передає матеріали до суду, рішення якого є підставою для включення до згаданого переліку", – заявив заступник міністра культури Юрій Зубко.

Читайте також: Під Мінкультом "патріотичних" російських зірок нагородили ватою (фото)

"До 3 серпня такий перелік буде опублікований на сайті", – додав він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У квітні президент Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законів про захист інформаційного телерадіопростору України", що забороняє використання будь-якої аудіовізуальної продукції, яка шкодить національній безпеці України і прославляє збройні формування держави-окупанта.