Україна славиться красою своїх жінок. Видання Galagov TV визначило топ-10 найсексуальніших спортсменок Закарпаття.

Про це повідомляє Кarpatnews.

"Врешті-решт, вони заслуговують щоб на них звертали увагу не тільки в спорткомплексі або на стадіоні. Тим більше, їм є чим похвалитися. І мова не про кубки і медалі", - пише видання.

До п'ятірки лідерів увійшли дві фітнес тренерки: Мілиена Молнар та Наталя Фролова, які на своєму прикладі показують позитивний результат від посилених тренувань. Мілена торік виграла турнір області з "фітнес-бікіні".

Матеріал по темі: Вуайеризм найсексуальніших супермоделей в соціальних мережах (фото)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дарина Кот і Марина Лебедєва - переможниці численних спортивних змагань з гандболу. Марина є уродженкой Запорізької області, виступає за ужгородську команду "Карпати".

Замикає п'ятірку Алена Чорнобук, вона теж потрапила до рейтингу найвродливіших спортсменок. Хоча вона провідний працівник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА, без неї не проходить жоден спортивний захід в регіоні.