На Одеській трасі сталася моторшна смертельна аварія за участю трьох авто та фури. В результаті ДТП загинуло щонайменше двоє осіб.

Про це повідомляє у Фейсбук портал "dtp.kiev.ua".

Аварія сталась 19 березня біля смт Глеваха.

Водій Volkswagen Caddy, перевищивши швидкість, влетів лоб-в-лоб фурі Scania, частина Caddy зачепила також ще два легковика Renault та Chevrolet.

Від удару двоє пасажирів чоловік та жінка загинули на місці. За даними свідків, їх тіла просто розірвало на частини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Водіїв Chevrolet та Volkswagen з важкими травмами терміново забрала карета швидкої допомоги.

На місці працює слідчо-оперативна група. Поліцейські міста Василькова розпилювали автівки, щоб дістати людей.

"Громадяни. Пам'ятайте. Іконки не рятують. Часто безсилі навіть ремені безпеки, які вирвало з кузова разом з водієм. Дотримуйтесь правил дорожнього руху. Не поспішайте жити. Дорога вбиває, моторошно і страшно", - додали в "dtp.kiev.ua".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Дніпрі сталася смертельна ДТП, в якій загинуло троє людей. Авітвки просто розплющило. Тіла діставали за допомогою інструментів.