Делегація з 20 осіб, до якої входять депутати Європейського парламенту, країн ЄС, СНД та Латинської Америки, прибули до анексованого Росією Криму із триденним візитом.

Про це повідомили російські ЗМІ із посиланням на заступника голови комітету Держдуми РФ у справах національностей Руслана Бальбека.

"Сьогодні парламентарії багатьох країн, в тому числі європейські, їдуть в Крим, щоб потім розповісти своєму народові про реальний стан справ на півострові", - передають слова Бальбека.

Крім того, заступник голови комітету Держдуми повідомив про перший візит українськиї політиків на окупований півострів, які "не перебувають під впливом націоналістичного чаду".

Зазначається, що серед далегації присутні представники Сербії, Чехії, депутати Європарламенту, а також політики з Бразилії, Киргизії та України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Криму комуністи влаштували мітинг проти російської влади.