Поки Дональд Трамп відпочиває з родиною у Флориді, його адміністрація намагається будь-яким способом виправдати неприємний момент, що стався під час офіційної зустрічі президента США з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, коли республіканець не потиснув їй руку під час протокольної зйомки в офіційній резиденції у Вашингтоні.

За словами прес-секретаря американського лідера Шона Спейсера, Трамп просто не почув, коли його попросили про рукостискання на камеру, повідомляє DW.

"Те, що відбулося, – наслідок непорозуміння", – переконані у Білому домі.

У свою чергу Трамп на всі чутки навколо цієї ситуації відреагував у властивій йому манері, залишивши повідомлення у Twitter.

"Не дивлячись на те, що ви чули в фейковий новинах, у мене була приголомшлива зустріч з німецьким канцлером", – написав він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Трамп досить прохолодно зустрів німецьку гостю. На спільній конференції з канцлером Німеччини американський президент заявив про необхідність мирного врегулювання конфлікту між Росією та Україною, а Меркель наголосила на підтримці Мінських домовленостей.