У матчі 22-го туру чемпіонату України з футболу Волинь на останніх хвилинах поступилася Зорі - 0:1. Єдиний гол з 11-метрової позначки лучани пропустили від бразильського захисника Форстера на 90+1-й хвилині.

На післяматчевій прес-конфереенції наставник Волині Віталій Кварцяний, який повернувся на лаву запасних після трьох матчів дискваліфікації, зізнався, що його команді не допомогло футбольне везіння, якого особливо бракувало.

- Витиснув із підопічних максимум. Коли клуб не може заявити нових гравців, команда діє на межі можливостей. Проте вище голови – не стрибнеш.

Хлопці не витримують. Можна мати в команді одного-двох молодих гравців, але не більшість. Потрібно поклонитись хлопцям, які викладаються на всю. Зараз в команді 90 процентів наших вихованців, але їм не вистачає досвіду. Правда, з луганцями губились і більш досвідчені гравці. Мемешев неорганізовано проводив час на полі, губив м’ячі в першому таймі.

Хоча це очко все одно майже нічого не дало б команді, адже близько 20 пунктів з нас зняли гвардійці, - заявив легендарний коуч.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Зоря за допомогою пенальті перемогла Волинь у додатковий чаc.