В домі заарештованого за хабарництво прокурора Олександра Корнійця були знайдені повістки для його сина. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Під час обшуку правоохоронцями були виявлені три повістки до військкомату для сина Корнійця. У третій повістці йшла мова про розшук ухилянта. Як зазначив журналіст, весь цей час хлопець вів абсолютно безтурботний спосіб життя.

Окрім цього у скандального прокурора було виявлено близько 80 окремих банківських рахунків. Також члени родини Корнійців їздили на трьох автомобілях, найдорожчий з яких Мерседес GL.

Читайте також: Порошенко просить заборонити в суді заставу для корупціонерів

Нагадаємо, заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць був затриманий за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. Зараз підозрюваний знаходиться у київському слідчому ізоляторі.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше прокурор Корнієць був запропонований керівництвом ГПУ на підвищення в посаді - прокурором Київської області.