Державний концерн "Укроборонпром" з початку тижня почав передавати армії нові танки Т-80. Ремонт і модернізацію техніки виконали на Харківському бронетанковому заводі на замовлення Міністерства оборони. Роботи вдалося завершити на місяць раніше запланованого терміну.

Про повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

Сьогодні, за повідомленням прес-служби концерну, на завод прибули екіпажі, які в подальшому будуть експлуатувати модернізовані танки Т-80. Це буде початком нової практики, яка передбачає стажування майбутніх екіпажів.

Військові вже відзначили високу якість проведених ремонтів і модернізацій Т-80. Незабаром ця техніка відправиться в зону АТО.

Читайте також: В українську армію почнуть постачати найновітні танки "Оплот"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фахівці Харківського заводу модернізували більшу частину танка. Зокрема, корпус і башту бронемашини. Також танк обладнали динамічним захистом типу "Контакт". Вона забезпечить порятунок від широкого спектру сучасних протитанкових засобів.

Нагадаємо, в "Укроборонпромі" підкреслили, що за рік збільшили виробництво зброї в 36 разів.