Учора СБУ знешкодила вибуховий пристрій на зупинці в Маріуполі Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Для цього викликали спеціальну експертну групу, яка знешкодила вибуховий пристрій шляхом гідрознищення на місці виявлення. Це дозволило уникнути жертв серед мирного населення і пошкодження навколишніх будинків.

Силовики відзначили, що анонімний телефонний дзвінок про можливе скоєння вибуху в центрі міста надійшов 8 липня в 14:30. Вибуховий пристрій виявили в районі Центрального ринку.

"Бомба складалася з 200-грамової тротиловому шашки, детонатора з годинниковим механізмом, елементів живлення і предметів ураження (цвяхи, металеві гайки, гвинти)", - інформують в СБУ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Матеріал по темі: На автобусній зупинці в Броварах стався вибух (фото)

Вчора завдяки оперативним діям СБУ вдалося затримати мешканку Маріуполя яка вела більше тисячі антиукраїнських груп у соціальних мережах.

Нагадаємо, що 7 липня на зупинці в Броварах в результаті вибуху загинув чоловік.