Мешканці столиці Великої Британії зіткнулися із великими транспортними труднощами, через страйк працівників метро. Як повідомляє The Guardian, в останній раз місто було паралізовано настільки сильно 13 років тому.

Наземний транспорт міста був повністю заповнений ще до 6 години ранку. Деякі водії автобусів взагалі відмовлялись їхати через надвелику кількість пасажирів. А більшість таксі було зарезервовано вже вчора ввечері.

За словами очевидців, поліції доводилось вгамовувати бійку на одній із лондонських зупинок. Декому із мешканцям доводилось виходу із дому на кілька годин раніше, щоб встигнути на роботу.

Страйк організувала лондонська профспілка працівників метрополітену. Він розпочався ще вчора в 18:30 за місцевим часом.

Учасники страйку виступають проти цілодобової роботи столичної підземки, графік роботи якою змінили нещодавно. Також причиною страйку є заміна касирів метро на електронні автомати з продажу квитків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: В Іспанії бики за дві хвилини скалічили 10 людей

Нагадаємо, 13 січня цього року у Лондоні страйкували водії автобусів. Тоді працівники вийшли на вулиці міста з вимогою зрівняти зарплату водіям різних компаній.