Федеральне бюро розслідувань не знайшло доказів на звинувачення американського президента Дональда Трампа про прослуховування Trump Tower його попередником Бараком Обамою.

Відповідну заяву зробив глава ФБР Деймс Комі, передає Reuters.

"З повагою до президентських твітів про незаконне прослуховування, що організоване в його відношенні главою адміністрації, я не маю інформації, щоб це підтвердити", - заявив глава бюро.

Він зазначив, що відомство розслідує ймовірність втручання Росії у президентські вибори, а також справа про можливий зв'язок команди президента з Кремлем. За словами Комі, вищевказана заява не є звинуваченням по відношенню до Трампу. ФБР продовжує розслідування.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", президент писав у Twitter про те, що йому повідомили про прослуховування Обамою його вежі перед виборами. Представники його попередника спростували цю заяву. Пізніше, голова комітету з розвідки Девін Нуньєс заявив, що у них немає доказів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще