9 липня близько 00.30 год. на автодорозі Вінниця-Турбів-ВеликаМихайлівка, між населеними пунктами Гайсин та Ладижин зіткнулись автомобіль "ВАЗ 21093" та вантажівка "Фредлайнер".

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Міліціонери встановили, що 37-річний водій на автомобілі "ВАЗ - 21093" поблизу села Куна намагався обігнати автомобіль "Нива". Він не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою, яка рухалася назустріч.

"Водій "ВАЗу" та три неповнолітніх дівчини, які перебували в салоні автівки, жителі села Косаново Гайсинського району, загинули. Серед загиблих - дві сестри 14 та 16 років та їх 17-річна односельчанка", - повідомив начальник МВС області Анатолій Присяжнюк.

Матеріал по темі: Внаслідок аварії на Черкащині постраждали семеро осіб

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Експертиза показала, що водій автомобіля перебував у тверезому стані під час аварії.

Нагадаємо, що сьогодні в Красноярському краї Росії сталася аварія за участю рейсового автобуса і мікроавтобуса. В результаті інциденту загинули 11 людей.