На голосуванні футбольні клуби разом із вболівальниками визначили найкращих гравців, тренера та арбітра України.

Найкращим гравцем минулого чемпіонату визнали динамівця Андрія Ярмоленка. Другим виявився майбутній футболіст "Севільї" Євген Коноплянка. Третє місце дісталося бразильському півзахиснику "Шахтаря" Алексу Тейшейрі.

В голосуванні за звання найкращого тренера золото здобув Сергій Ребров. Наставник"Динамо" виграв цю нагороду у Мирона Маркевича із "Дніпра" та наставника луганської "Зорі" Юрія Вернидуба.

Звання найкращого судді перше місце дісталося киянину Євгену Арановському. Друге та третє місце посіли Віталій Романов (Дніпропетровськ) та Анатолій Жабченко (Хмельницький).

Нагороду найкращого воротаря сезону отримав Деніс Бойко із "Дніпра". Другим став донеччанин Андрій П'ятов. Третє місце посів легендарний динамовець Олександр Шовковський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В номінації "Відкриття року" перше місце посів Валерій Лучкевич ("Дніпро"). Другим та третім стали Мар'ян Швед ("Карпати") та Сергій Мякушко ("Говерла").

Читайте також: Збірна України піднялася в рейтингу ФІФА і обігнала Росію

У цьому сезоні 25-річний Ярмоленко прийняв участь у 23 матчах у Чемпіонаті, в яких забив 14 голів та віддав 11 гольових передач.

Минулого року нагорода кращому гравцеві України також дісталася Андрію Ярмоленку.