Генеральна прокуратура заявляє, що категорично не згодна зі зняттям обвинувачень із екс-ректора університету державної податкової служби Петра Мельника та має намір подавати апеляцію на рішення суду.

Раніше Ірпінський міський суд зняв звинувачення у хабарництві з Петра Мельника.

У ГПУ висновки суду назвали "завідомо недостовірними".

"Державне обвинувачення представило суду достатньо обґрунтовані, одержані у законний спосіб докази вини Петра Мельника у вчиненні корупційних злочинів", - йдеться в заяві прокуратури.

Читайте також: Суд виправдав скандального екс-ректора Мельника

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В ГПУ також нагадують, що вимагали присудження Петрові Мельнику покарання у вигляді позбавлення волі на 9 років із конфіскацією майна і правом не обіймати відповідні посади строком на 3 роки.

Екс-ректора звинувачували в тому, що він взяв хабар від студентів на суму 63 тисячі грн. Сам він відкидав звинувачення і називав справу проявом політичного тиску.