У селі Гора Київської області співробітники Бориспільського міськвідділу міліції припинили діяльність "плантації" і "лабораторії" з вирощування канабісу.

За словами оперуповноважених, 39-річний чоловік на другому поверсі свого приватного житлового будинку організував нарколабораторію.

Затриманий обладнав дві кімнати всім необхідним для освітлення, поливу, вентиляції, теплоізоляції та автоматизованого обслуговування "плантацій". Також він обладнав місце для сушіння вже вирощеної продукції.

Читайте також: У Краматорську знайшли три підпільні нарколабораторії (відео)

Як пояснив власник садиби, коноплю він вирощував для власного вживання, а про методи вирощування та закупівлі обладнання дізнався з мережі Інтернет.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наразі правоохоронцями відпрацьовується причетність чоловіка та інших осіб до поширення і вживання наркотиків.

В ході обшуку співробітники міліції вилучили понад 200 кущів канабісу та близько 200 грамів сухої подрібненої речовини.

За даним фактом порушено кримінальну справу. Проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до організації нарколабораторії. Досудове слідство триває.