В Україні найближчим часом збільшать кількість лоукостів: представники перевізника Ryanair планують запустити іще півсотні додаткових бюджетних рейсів.

Про це повідомляє " НВ Бізнес".

Першими запровадять польоти до Манчестера, Лондона та Нідерландів, адже вони користуються популярністю серед українців, як вважають фахівці компанії.

У Ryanair додали, що це тільки перші кроки до масштабних змін для тих, хто користується подібними послугами, тому з часом кількість напрямків суттєво збільшать. Втім, поки що у планах перевізника всього 50 нових рейсів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці незабаром зможуть скористатися послугами бюджетних авіарейсів, які запроваджує зі столичних аеропортів компанія Ryanair. Згідно даних перевізника, кожного тижня будуть відкриватися близько 15 маршрутів до європейських країн. Попередня вартість квитків складатиме 19,99 євро.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще