Медики стверджують, що чашка чаю в день допоможе уникнути старечого слабоумства.

Таких висновків дійшли фахівці з Національного університету Сінгапуру.

Зазначається, що листовий чай без будь-яких добавок знизить рівень ризику розвитку слабоумства. За словами вченого Фен Лея, достатньо вживати200 мл чаю на день і не важливо, який чай ви п'єте – чорний, зелений чи білий. Головне, випивати чистий чай без цукру, лимона, молока та інших добавок, оскільки деякі добавки знижують рівень таких корисних речовин як катехіни.

Також не рекомендується пити чай у пакетиках, варто віддати перевагу великолистовому чаю.

Дослідження, у який прийняла участь одна тисяча пацієнтів довела, що вживання чистого чаю на 61% знижує ризик виникнення слабоумства.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім слабоумства, вчені помітили, що в людей, що знаходяться в групі ризику розвитку хвороби Альцгеймера, у таких пацієнтів вживання чаю, знижує розвиток захворювання на 86%.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", чай в пакетиках містить велику кількість фториду. Цей елемент у великих дозах шкідливий для організму людини.