Російські засідателі Державної Думи подумали і вирішили, що грошові перекази в Україну через іноземні платіжні системи потрібно заборонити.

Як повідомляють російські ЗМІ, закон в третьому читанні прийняли сьогодні, 22 березня, в силу він вступить через 30 днів.

Новий закон говорить, що раз Україна ввела санкції проти російських банків, значить, потрібно завдати у відповідь удар якомога швидше: тепер перевести гроші без відкриття банківського рахунку можна тільки через ті системи, які контролює Російська Федерація.

Росіянам порадили стежити за оновленнями на офіційному сайті Банку Росії, щоб розуміти, які ще країни ввели заборони і де тепер ще буде складніше просто перевести гроші.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Петро Порошенко вирішив ввести санкції проти п'яти банків Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще