Чотириразовий чемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний американський боксер Евандер Холіфілд, вважає, що британець Ентоні Джошуа повинен наполегливо тренуватися, щоб в потенційному реванш з Володимиром Кличком знову здобути перемогу, а також радить йому забути про Тайсона Ф'юрі.

Як зазначив Холіфілд, бій з Ф'юрі не допоможе Джошуа в професійному зростанні і досягненні своєї мети стати домінуючою силою в суперважкому дивізіоні. "Джошуа повинен думати про свій імідж. Йому не потрібно битися проти суперників на кшталт Ф'юрі, які багато говорять і виглядають в іншому світлі. Джошуа говорив про те, що хоче стати першим боксером-мільярдером, і якщо він говорив це серйозно, йому знадобляться гучні і великі бої. Ф'юрі – не той, хто потрібен Джошуа", – цитує Холіфілда The Sun.

Холіфілд був здивований перемогою Джошуа над Кличком в поєдинку 29 квітня, але вважає, що для виграшу в українця в можливому реванші британцеві треба наполегливо працювати. "Це був би чудовий бій, але Джошуа повинен побоюватися зоряної хвороби. Він повинен гнати геть такі думки: "Цього разу мені не потрібно так важко працювати, я довів, що можу перемогти його, і зможу зробити це знову".

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Реванш Кличко - Джошуа може бути підтверджений найближчим часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Джошуа назвав свого головного конкурента в дивізіоні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото – Getty Images