Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Зорян Шкіряк, зухвало відповів російському артисту Йосипу Кобзону на чергові закиди проти України.

Днями 79-річний співак висловився з приводу заборони Юлії Самойловій брати участь в Євробаченні-2017, яке відбудеться у Києві в травні.

Шкіряк не лишився осторонь конфлікта і прокоментував висловлювання Йосипа Давидовича на сторінці у Facebook.

"О, знову виліз з нафталіну. Старий дурень Кобзон: "Я очень рад. Незачем ехать в эту бандитскую страну"... Це він про заборону Самойловій виступити на українському "Євробаченні". Насмішив, маразматик. Дивно, що не сказав ще й про те, як у "Бандерштадті, киівська хунта розпинає маленьких хлопчиків, п'є кров немовлят з російськими призвищами і заїдає все це смаженими снігірями":)). От же ж, чудило. Нафіг ти комусь потрібний, разом зі своїми "геніальними умозаключеніямі". Радій собі тихо, на пару з Жиріком і бурятами, смокчіть кремлівську цукерку "Мишка в Мордоре" і співайте караоке з Захаром і Плотвою. Це граничний рівень сепаратиста Кобзона. Слава Україні!" – написав радник Авакова.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Кобзон згадав Олімпіаду-80 і запропонував бойкотувати Євробачення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще