Президент UFC Дана Уайт вважає, що у Конора Макгрегора є шанс перемогти в боксерському поєдинку проти Флойда Мейвезера. Саме тому люди заплатять за перегляд цього бою, впевнений Уайт.

"Великий плюс єдиноборств в тому, що ти ніколи не знаєш напевно, хто здобуде перемогу. Повірте, у нас в минулому була ціла купа уїк-ендів, коли ми були впевнені в перемозі одних, але перемагали інші. І це здорово. Якби була гарантія перемоги Флойда в цьому поєдинку, з чого б вам за нього платити? Немає жодних гарантій. Конору 27 років, Флойду – 40. Конор більше і сильніше, у нього величезна ударна міць. Це цікавий бій?" – цитує Уайта X17 Online.

Нагадаємо, можливий бій між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором обговорюється давно. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Раніше ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор розповів, коли може відбутися бій з Мейвезером.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото – Getty Images