Кремль відмовиться від анексованого Криму і поверне його до складу України, лише коли над Росією нависне загроза розпаду.

Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає прес-служба партії "БПП". Він розповів, що санкції щодо Росії продовжують діяти, але вони не приносять очікуваного ефекту.

Чубаров додав, що необхідно застосувати ембарго на російські енергоносії і відключити РФ від міжнародної банківської системи Swift. Президент Росії Володимир Путін, за його словами, сяде за стіл переговорів, якщо відчує реальну загрозу для себе.

"Путін не хоче покинути Крим, тому що для нього це не тільки політична, але і, можливо, фізична смерть. Потрібна ще більша загроза. А найбільша загроза - це розпад Росії. Тобто, Захід повинен змусити Росію піти з Криму перед загрозою ще більших загроз ", - заявив Чубаров.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські депутати вирішили заборонити переводити гроші в Україну за допомогою іноземних платіжних систем. Так Держдума відреагувала на введення санкцій відносно російських банків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще