Російський юрист вважає, що Микита Джигурда тільки косить під дурня.

Таку думку висловив незалежний юрист Олександр Розумовський, коментуючи тяганину Джигурди з сестрою своєю спокійно подруги Людмили Браташ через спадщину, передають російські ЗМІ. Не так давно стало відомо, що Джигурда підробив заповіт Браташ.

Юрист вважає, що якщо Джигурда заявить, що психічно нездоровий, буде призначено експертизу. "А моя суб'єктивна думка: Джигурда тільки косить під дурня ... Світлана Романова (сестра Людмили Браташ) звичайно ж, отримає спадок при тому розкладі, який є на сьогоднішній день", - сказав юрист.

У разі якщо слідчі доведуть, що Джигурда підробив заповіт, йому може загрожувати до десяти років в'язниці.

"Але у випадку з Джигурдою довести підробку документу не можна - через неможливість проведення експертизи. Однак можна зібрати доказову базу шахрайських дій на основі показань свідків. Трьох свідків буде досить", - сказав Розумовський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російський актор і шоумен Микита Джигурда, який нещодавно похвалився новим "паспортом ДНР" зібрався підкорити пісенний конкурс "Євробачення".