Українські артисти Антоніна Матвієнко та її коханий Арсен Мірзоян вирішили узаконити свої стосунки.

Радісною звісткою співачка поділилася на своїй сторінці до Instagram. "Навіть якщо вам трохи за тридцять ...", - підписала Тоня зворушливе фото з нареченим.

[[{"fid":"176886","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"615","width":"615","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Пара вирішила одружитися рік тому, на днях вони подали заяву до РАЦС Печерського району.

У Арсена ростуть двоє синів від першого шлюбу, а у Тоні вже є дочка. 15 січня минулого року у щасливої пари народилася загальна донечка, яку назвали Уляною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що народний депутат України Олег Тягнибок видав дочку заміж за інженера.