Екс-чемпіонка UFC у найлегшій вазі Холлі Холм (10-3) може провести наступний поєдинок в рамках турніру UFC Fight Night 111, який відбудеться 17 червня в місті Калланг (Сінгапур).

Її суперницею стане дебютантка промоушена з Південної Кореї Джі Юн Кім (6-0-2). Менеджер Холлі Ленні Фрескес підтвердив, що промоушен запропонував їм такий варіант, але переговори все ще ведуться.

Нагадаємо, свій останній на сьогоднішній день бій Холм провела проти Жермейн Де Рандамье на турнірі UFC 208 11 лютого. Холлі програла за очками і втратила титул чемпіонки UFC в напівлегкій вазі. Команда Холлі подала протест на результат бою, але Атлетична Комісія Нью-Йорка (NYSAC) відхилила протест.

Ця поразка стала для Холлі вже третьою поспіль з того часу, як вона сенсаційно нокаутувала Ронду Роузі в листопаді 2015 року.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, президент UFC Дана Уайт вважає, що немає гарантії, що Мейвезер переможе Макгрегора.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото – Getty Images