Середина весни - відмінний час для відпустки. До початку високого сезону ще далеко. Ціни на авіаквитки й готелі недорогі. Втомлений від зими організм вже наполегливо вимагає відпочинку.

На Чорноморському узбережжі та в Туреччині в квітні вже все цвіте і пахне, але купатися ще холодно. Тому ми відібрали 9 країн, куди можна поїхати покупатися і позасмагати в середині весни.

Багато з цих країн надають українцям безвізовий в'їзд. Ще більше зменшити витрати можна, забронювавши авіаквитки і готелі заздалегідь.

Ось найкращі курорти, де можна відпочити в квітні.

[[{"fid":"176934","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"на море в апреле","field_file_image_title_text[und][0][value]":"куда поехать на море в апреле"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"на море в апреле","field_file_image_title_text[und][0][value]":"куда поехать на море в апреле"},"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"на море в апреле","field_file_image_title_text[und][0][value]":"куда поехать на море в апреле"}},"attributes":{"alt":"на море в апреле","title":"куда поехать на море в апреле","height":"960","width":"767","class":"media-element file-default","data-delta":"5"}}]]

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відпочинок із дітьми
Якщо ви вирішили вирушити у відпустку всією сім'єю, то для дітей відмінно підійде Червоне море в Ізраїлі. Вони будуть в захваті від купання з дельфінами біля «Дельфінового рифа».
Дитячими курортами в Таїланді вважаються тихі бухти Пхукета і Хуахін. У Дубаї є пляж при аквапарку Aquaventure - це те, що потрібно, щоб зайняти дитину на весь день.
Домінікана славиться своїм пляжем Бока-Чіка, розташованим в 30 км від Санто-Домінго. Це лагуна, захищена кораловим рифом, глибина якої не перевищує 1,5 метра.
[[{"fid":"176937","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"бока чика","field_file_image_title_text[und][0][value]":"бока чика пляж"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"бока чика","field_file_image_title_text[und][0][value]":"бока чика пляж"},"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"бока чика","field_file_image_title_text[und][0][value]":"бока чика пляж"}},"attributes":{"alt":"бока чика","title":"бока чика пляж","height":"879","width":"1200","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

Серфінг і дайвінг
Для досвідчених серферів найкращим місцем для відпочинку в квітні буде узбережжя острова Балі в Індонезії. Ще можна вирушити на пляж Кайт-Біч в Дубаї або Муйне у В'єтнамі.
Якщо ви тільки вчитеся вставати на дошку, то вам підійде затока Жіуе на острові Хайнань у Китаї.
Любителям дайвінгу підійдуть загадкові підводні гроти Домінікани, особливо Печера чудес Куева-де-лас-Маравільяс під Ла-Романою і острова Кайо-Коко, Кайо-Гільєрмо і Кайо-Ларго на Кубі.
Якщо ж вам хочеться відпочити від людей, вирушайте на схід Шрі-Ланки, до дайвінг-спотів Уппувелі і Нілавелі.
[[{"fid":"176940","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"кайо ларго","field_file_image_title_text[und][0][value]":"кайо ларго куба"},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"кайо ларго","field_file_image_title_text[und][0][value]":"кайо ларго куба"},"7":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"кайо ларго","field_file_image_title_text[und][0][value]":"кайо ларго куба"}},"attributes":{"alt":"кайо ларго","title":"кайо ларго куба","height":"811","width":"1200","class":"media-element file-default","data-delta":"7"}}]]

Романтика
Для відпочинку удвох можна полетіти в тайську провінцію Крабі або в ОАЕ - на тихий пляж Сансет. Казкове море чекає закоханих на курорті Нуса-дуа на Балі. Можна поїхати в круїз по Драконячій бухті Халонг у В'єтнамі і насолоджуватися фантастичними заходами сонця. На Шрі-Ланці, щоб забути про все на світі, треба поїхати на пляжі Бентота, Хіккадува, Унаватуна або Мірісса-Біч. А в Китаї підходяще місце для парочок - це пляжі біля затоки Ялунвань на острові Хайнань.
Якщо ж тягне не на схід, а на захід, то потрібно летіти на Кубу, найшикарніші її курорти - Варадеро і Ольгин. А там недалеко і Домінікана, зі своїм знаменитим пляжем острова Саона з реклами «Баунті». На острові немає готелів, ця територія природного заповідника. Опинитися разом на безлюдному острові, серед неймовірної краси - що може бути романтичніше.

[[{"fid":"176942","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"халонг вьетнам","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Халонг бухта Вьетнам"},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"халонг вьетнам","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Халонг бухта Вьетнам"},"8":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"халонг вьетнам","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Халонг бухта Вьетнам"}},"attributes":{"alt":"халонг вьетнам","title":"Халонг бухта Вьетнам","height":"1200","width":"1920","class":"media-element file-default","data-delta":"8"}}]]