Одіозний російський політик Володимир Жириновський запропонував Міністерству транспорту РФ креативне рішення.

На думку лідера ЛДПР, відомство має терміново взяти під особистий контроль будівництво залізниці між континентами, пишуть російські ЗМІ.

"Навіщо зупинили будівництво БАМу? Далі на Якутськ тягніть - Магадан, Чукотка, Аляска, перекидайте через Берингову протоку, щоб ішли поїзди Москва-Нью-Йорк, Москва-Вашингтон. Ось тоді Трамп побачить, що з Росією взагалі треба обніматися і цілуватися. Ми три континенти з'єднаємо: Європу, Азію та Америку", - заявив Жириновський.

Крім того, парламентарій також виступив з ініціативою пустити поїзді між Токіо і Лондоном через територію Росії.

Після цього Жириновського, якому вже не звикати, підняли на сміх у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нехай тоді поїзд буде з крилами. Від Владивостока до Москви їхати 10 діб. Скільки тоді вийде від Москви до Нью-Йорка? Ні, дякую, я на літаку", - прокоментував один із користувачів.

"Весняне загострення або важкі наркотики?" - лаконічно додав інший.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", "розстріли" Жириновського всерйоз спантеличили соцмережі.